Ambachtelijk ijs


  • ✓  Altijd verse ingrediënten
  • ✓  Intense smaken
  • ✓  Heerlijke beleving

Ambachtelijk ijs

Wat voor weer het buiten ook is, ambachtelijk ijs kan altijd. Toch is er niets zo lekker als met warm weer genieten van heerlijk ijs dat bereid is met verse ingrediënten. Alle smaken die u lekker vindt, heeft IJssalon Matteo in Oisterwijk voor u in huis. Kies voor ijskoud genot met de rijke smaken van het lekkerste ambachtelijk ijs, zonder kunstmatige kleurstoffen.

Laat het water in uw mond lopen met het lekkerste ambachtelijk ijs

Trakteer de smaakpapillen op uw tong op een ware sensatie en probeer ons ambachtelijk ijs zelf. Kies voor een ijskoude verkoeling tijdens warme zomerdagen of ga voor het heerlijkste ijs wanneer u iets te vieren heeft. Wij zorgen ervoor dat u met een voldaan gevoel, en uw lievelingssmaak op een horentje, de ijssalon verlaat. Is er een feestelijke gebeurtenis en wilt u eens écht uitpakken met ijs? Dan gaat u voor onze ijstaarten in de heerste smaken.

Verwen uzelf met de lekkerste smaken

Ga voor een verwenning van ambachtelijk niveau en kom voor het lekkerste ijs naar onze ijssalon in Oisterwijk. Bij ons ervaart u een heuse smaaksensatie en smaakt het ijs hoe het écht hoort te smaken. Heeft u een feestje of een evenement en wilt u anderen optimaal laten genieten? Dan kunt u bij ons zelfs een ijswagen huren.

Neem een heerlijk momentje voor uzelf

Wilt u al onze 35 smaken bestellen of heeft u de ijswagen nodig voor een evenement? Neem dan contact met ons op en bel naar 013 – 52 19 291 of kom van april tot september iedere dag van de week bij ons langs.

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw bericht - vul het aantal en type taarten hier in: