IJs bestellen Tilburg


  • ✓  Altijd verse ingrediënten
  • ✓  Intense smaken
  • ✓  Heerlijke beleving

IJs bestellen Tilburg

Kies ervoor om ijs te bestellen bij IJssalon Matteo in de buurt van Tilburg en creëer een feestje in uw mond. Een bedrijfsfeest, een verjaardag of zomaar: ijs kan altijd. Bij de ijssalon in Oisterwijk kunt u rekenen op ambachtelijk ijs dat gemaakt is van verse ingrediënten. En dat proeft u terug. Pak de volgende gebeurtenis of het evenement helemaal anders aan en maak van normaal, bijzonder. Door ijs te bestellen in de omgeving van Tilburg, weet u zeker dat u mensen trakteert op een beleving.

Ga voor de lekkerste verwenning en kom ijs bestellen in de regio Tilburg

Als u van écht lekker houdt, doet u er goed aan om uw ijs bij ons te bestellen in de omgeving van Tilburg. In Oisterwijk vindt u het lekkerste ijs dat op authentieke wijze bereid is. Mede dankzij onze officiële Meesterijsbereider, garanderen wij u van het lekkerste ijs. Met een ware smaakexplosie van het ijskoud genot dat u bij ons vindt, maakt u van ieder gelegenheid een speciaal moment. Welke van de 35 smaken wilt u de volgende keer bij ons proberen?

IJskoude verwenning in verschillende varianten

Woont u in de buurt van Tilburg en wilt u iets anders bestellen dan ambachtelijk ijs? Met onze ijstaarten zorgt u altijd voor een feest op tafel. Wat u ook te vieren heeft of gewoon zomaar: onze koude traktaties kunnen altijd. Wilt u voor een evenement in de omgeving van Tilburg ijs bestellen? Bij ons is het zelfs mogelijk om een ijswagen of een grote ijstempel op wielen te huren. Op die manier geniet u op iedere locatie van het lekkerste ijs.

Voor welke smaak kiest u?

Bestel vandaag nog de lekkerste smaken en bel naar 013 – 52 19 291 of kom van april tot september iedere dag van de week bij ons langs. Doordat u bij ons voor bijna iedere allergieën een geschikt ijsje vindt, en onze producten vrij zijn van kunstmatige kleurstoffen, verwent u uw smaakpapillen altijd op een zorgeloze manier.

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw bericht - vul het aantal en type taarten hier in: