IJscoman Tilburg


  • ✓  Altijd verse ingrediënten
  • ✓  Intense smaken
  • ✓  Heerlijke beleving

IJscoman Tilburg

Bij de ijscoman in de omgeving van Tilburg kunt u rekenen op de pure smaken, gemaakt van de lekkerste ingrediënten. En dat proeft u terug. IJssalon Matteo in Oisterwijk heeft al uw lievelingssmaken die zorgen voor maximale smaaksensatie. Hoeveel bolletjes neemt u?

Lekker ijs: daarvoor moet u bij de ijscoman in de regio van Tilburg zijn

IJs is er in verschillende smaken, kleuren en varianten. Ook op het gebied van kwaliteit zit er een groot verschil. Als u naar onze ijscoman in de buurt van Tilburg komt, zult u er versteld van staan wat een smaaksensatie met uw gemoedstoestand kan doen. Doordat verse ingrediënten, natuurlijke bestanddelen en een flinke dosis liefde tot een ijskoud resultaat wordt gevormd, krijgt u de aangename verkoeling waar u naar op zoek bent.

Het is altijd tijd voor ijs

Wat voor weer of tijdstip het ook is: ijs kan altijd. Daar zijn wij het zelf ook mee eens. Daarom kunt u van april tot september iedere dag van de week bij onze ijscoman in de buurt van Tilburg langskomen om te genieten van een ijskoude verwenning, zoals een heerlijke bolletje ijs of een verrukkelijke ijstaart.

Maak kennis met pure ambacht

Heeft u een evenement op de planning staan en wilt u eens flink uitpakken? Huur dan bij ons een ijswagen en laat iedereen kennismaken met de smaak van pure ambacht. Bij ons vindt u altijd tussen de 30 en 35 smaken, waardoor uw favoriete ingrediënten altijd in ons ijs verwerkt zijn. Nog vragen of wilt u een bestelling doorgeven? Bel ons dan op het nummer 013 – 52 19 291.

Neem contact met ons op

Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw bericht - vul het aantal en type taarten hier in: